Våre coacher

Martin Norum

Martin er grunnleggeren av webcoaching.no og er overbevist om at webcoaching-teamet er det sterkeste på markedet. Han er PT, sports nutritionist (ISSN Diploma) og halvveis i en MSc (mastergrad) i idrettsernæring ved Middlesex University

Benjamin Christensen

Benjamin jobber som Naprapat og PT . Han har skrevet tre bestselgende bøker om styrketrening og foreleser på Norges største PT-studie. Han er interessert i alt relatert til trening og helse, og har spesialkompetanse på skader og rehabiliterende trening.

Sigvar Garfors

Sigvar er en sosial, utadvendt og direkte person. Han har spilt fotball hele livet, med første divisjon som høyeste nivå. Sigvar la etter hvert fotballen på hyllen til fordel for studier og samtidig økte interessen hans for styrketrening. Han har en enorm lidenskap for faget og holder seg alltid oppdatert på nyeste forskning.

Yngvild Andrea Grip

Yngvild har lang erfaring med å hjelpe andre med trening og kosthold og har jobbet som personlig trener siden 2012. Hun er spesielt god til å hjelpe kunder med vektnedgang og livsstilsendring, men har også hjulpet kunder som har hatt mål om vektoppgang, å prestere bedre innenfor idretten de driver med og ikke minst kunder som har hatt et ønske om å lære seg å trene med korrekt teknikk.

Andrea Kristiane Petersen

Andrea har en stor lidenskap for alt innen helse og trening. Hun vil gjøre alt for å gi deg en vellykket livsstilsendring. Hun er utdannet Ernæringsprofesjonell (B.Sc) noe som har gitt henne en dypere forståelse av hvor avgjørende et godt kosthold er, og ikke minst en sunn og balansert livsstil.

Kjetil Foss Angeltvedt

Jeg krever mye av kundene mine, og forventer det samme tilbake. Jeg er strukturert i min treningsfilosofi, men er tilhenger av ikke å følge ett program slavisk, men lytte til kroppen og justere treningen etter dagsform og totalbelastning.Jeg brenner like mye for en som vil til OL, som for en som vil løpe maraton for første gang i sitt liv.

Simen Aaslund

Simen er utdannet idrettsfysiolog og er lidenskapelig interessert i alt som har med trening og prestasjon og gjøre. Han har en veldig profesjonell tilnærming til trening og er opptatt av at det er den totale pakken med trening, kosthold og restitusjon som gjør at du når dine mål. Han eier i tillegg sitt eget treningssenter hvor de spesialiserer seg på trening av idrettsutøvere.

Lotte Oxholm

Jeg er utdannet ved Norges idrettshøgskole og har en bachelorgrad i kroppsøving og idrettsfag. I tillegg er jeg utdannet personlig trener fra samme skole. Jeg startet tidlig å jobbe i treningssenterbransjen hvor jeg har flere års erfaring som gruppeinstruktør med kompetansekurs for flere konsepter. I dag jobber jeg som idrettslærer på Sandvika Videregående skole. I tillegg jobber jeg som frilanser hvor jeg holder ulike workshops innen trening rundt om kring i Norge for PT-er, gruppeinstruktører, idrettslærere og for ulike bedrifter.

Amund Tjellaug Løvstad

Etter å ha fullført en bachelor og master innen treningsfysiologi og prestasjon, jobbet 1 ½ års som vitenskapelig ansatt ved Norges Idrettshøgskole og tatt trenerutdanning gjennom Norges styrkeløftforbund, har jeg tilegnet meg både faglig og praktisk kunnskap for å kunne trene mange ulike klienter.