Lotte Oxholm

Jeg er utdannet ved Norges idrettshøgskole og har en bachelorgrad i kroppsøving og idrettsfag. I tillegg er jeg utdannet personlig trener fra samme skole. Jeg startet tidlig å jobbe i treningssenterbransjen hvor jeg har flere års erfaring som gruppeinstruktør med kompetansekurs for flere konsepter. I dag jobber jeg som idrettslærer på Sandvika Videregående skole. I tillegg jobber jeg som frilanser hvor jeg holder ulike workshops innen trening rundt om kring i Norge for PT-er, gruppeinstruktører, idrettslærere og for ulike bedrifter.

Fra tidlig alder har idrett vært min største interesse. Jeg har lang bakgrunn innen håndball hvor jeg har jobbet som trener og spilt aktivt til jeg var 24 år gammel, både innen regionalt landslag og i senere tid i 2. divisjon. Tidligere har også idretter som turn og dans vært høyt prioritert i hverdagen.

Interessen min for trening i dag er i hovedsak styrketrening med mål om å bli sterkere i baseøvelser, egenvektstrening og noe crossfit-inspirert trening.

Min faglige tyngde fra Norges idrettshøgskole kombinert med en allsidig idretts -og treningsbakgrunn gir meg en unik kompetanse som jeg ønsker å praktisere fullt og helt i Webcoaching.

  • Gymlærer.
  • Gruppetreningsinstruktør.
  • Hovedinteresse for styrketrening med mål om å bli sterkere i baseøvelser, egenvektstrening og noe crossfit-inspirert trening.
  • Jeg er en god motivator som ønsker å støtte, engasjere og inspirere deg til å yte ditt ytterste.

Mine ferdigheter:

Styrketrening 96%
Motivering 90%
Oppfølging 96%
Kartlegging og personlig oppfølging 93%

Mer informasjon:

  • 9 stricte muscle-ups
  • Bachelorgrad fra Norges Idrettshøgskole i kroppsøving og idrettsfag
  • PT-utdannelse fra Norges Idrettshøgskole

Filosofi og coachmentalitet:

I min rolle som webcoach etterstreber jeg å yte maks service til hver enkelt kunde. Jeg legger mye i å skreddersy program rettet mot ditt utgangspunkt og legger treningen systematisk opp etter kundens ønsker og behov. God kommunikasjon og ærlighet i oppfølgingen er helt avgjørende for å få god fremgang med treningen og at opplegget til en hver tid er tilpasset deg best mulig.

Mitt mål som coach er at du skal føle mestring og glede med oppfølgingen. Treningen skal bidra til en positiv utvikling både psykisk og fysisk, og gjennomføres først og fremst av indre verdi og lyst. Jeg er en god motivator som ønsker å støtte, engasjere og inspirere deg til å yte ditt ytterste. Med min entusiasme, glød, bestemthet og positivitet gir jeg deg muligheten til at du kan nå dine mål.