Coaching med personlig oppfølging u/binding

Dette er pakken for deg som vil ha alt. Du får et nøye tilpasset treningsprogram som justeres underveis, og et kostholdsopplegg tilpasset dine målsettinger. Du kan chatte direkte med treneren på siden, og logge trening og følge fremgangen i grafisk form. Med denne pakken får du den beste oppfølgingen fra din coach, og coachen kan benytte seg av webcoachingteamets samlede kompetanse for å gi deg det beste.

11874897_10155827601925408_1010652357_o

Pakken inkluderer:
– et personlig tilpasset treningsprogram.
– en kostholdsplan som tar hensyn til dine preferanser og eventuelle utfordringer. Vi har flere ernæringsprofesjonelle i teamet!
– kontinuerlig oppfølging, tilbakemeldinger og justeringer.
– 1-1-kommunikasjon med din coach via intern chat på profilen din hvor du kan stille spørsmål og informere om alt som måtte være relevant for oppfølgingen.
– rapporteringsfunksjon. 1 gang per uke kan du sende inn rapport til din coach med oppdatering om eventuelle utfordringer du måtte ha, du triller et treningkast for hvordan energinivået ditt har vært den foregående uken, tar nye målinger (vekt, fettprosent, centimeter-mål etc.) m.m. Coachen din vil se over rapporten, justere opplegget hvis nødvendig, og gi deg tilbakemelding.
– grafisk fremstilling av målingene dine og utvikling i styrke.

Vi er et team bestående av mange fagpersoner, og det skal du som kunde i aller høyeste grad dra nytte av. Vi samarbeider med caser når det er behov for det, og bruker hverandres kunnskap og erfaring for å gi deg den beste oppfølgingen!

Hvordan foregår dette rent praktisk?
Når du har kjøpt et produkt og logger inn på profilen din, blir du henvist til et spørreskjema.

Screen Shot 2015-08-19 at 09.49.41

Her kan du velge hvilken coach du ønsker å samarbeide med (om du lar denne stå blank, vil vi velge den coachen vi mener passer deg best utifra det du skriver om målsetningene dine i spørreskjemaet). Vi tar forbehold om at enkelte coacher vil ha begrenset kapasitet.
Du får også spørsmål om alt som er relevant for oppfølgingen og for å tilpasse opplegget nettopp til deg.

Når du har fylt ut spørreskjemaet, vil coachen din sette opp treningsprogrammet og kostholdsplanen og gi deg instruksjoner om den praktiske gjennomføringen av programmet slik at du kan sette i gang.

Screen Shot 2015-08-19 at 11.00.42

Det vises video av samtlige øvelser om du bare klikker direkte på dem.
Chatten ser du til høyre i bildet.

Bestill: Coaching med personlig oppfølging for 3499,- NÅ