Våre coacher

Martin Norum

Martin er grunnleggeren av webcoaching.no og er overbevist om at webcoaching-teamet er det sterkeste på markedet. Han er PT, sports nutritionist (ISSN Diploma) og studerer en MSc (mastergrad) i idrettsernæring ved Middlesex University

Lotte Oxholm

Lotte er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og har en bachelorgrad i kroppsøving og idrettsfag. I tillegg er hun utdannet personlig trener fra samme skole. Hun har lenge jobbet i treningssenterbransjen som gruppeinstruktør og med workshops. Hun jobber i tillegg til å være coach i Webcoaching som idrettslærer på Sandvika Videregående skole.

Benjamin Christensen

Benjamin jobber som Naprapat og PT . Han har skrevet tre bestselgende bøker om styrketrening og foreleser på Norges største PT-studie. Han er interessert i alt relatert til trening og helse, og har spesialkompetanse på skader og rehabiliterende trening.

Andrea Kristiane Petersen

Andrea har en stor lidenskap for alt innen helse og trening. Hun vil gjøre alt for å gi deg en vellykket livsstilsendring. Hun er utdannet Ernæringsprofesjonell (B.Sc) noe som har gitt henne en dypere forståelse av hvor avgjørende et godt kosthold er, og ikke minst en sunn og balansert livsstil.

Simen Aaslund

Simen er utdannet idrettsfysiolog og er lidenskapelig interessert i alt som har med trening og prestasjon og gjøre. Han har en veldig profesjonell tilnærming til trening og er opptatt av at det er den totale pakken med trening, kosthold og restitusjon som gjør at du når dine mål. Han eier i tillegg sitt eget treningssenter hvor de spesialiserer seg på trening av idrettsutøvere.

Yngvild Andrea Grip

Yngvild har lang erfaring med å hjelpe andre med trening og kosthold og har jobbet som personlig trener siden 2012. Hun er spesielt god til å hjelpe kunder med vektnedgang og livsstilsendring, men har også hjulpet kunder som har hatt mål om vektoppgang, å prestere bedre innenfor idretten de driver med og ikke minst kunder som har hatt et ønske om å lære seg å trene med korrekt teknikk.