Dette sier Marion Ravn om Webcoaching:

«Webcoaching.no er perfekt for meg som er mye på farten og når jeg trener alene.
Det er som å ha en egen PT i lomma.

Der kan jeg finne treningsprogrammet mitt og se videoer av øvelsene hvis jeg har glemt de eller om de er nye. Jeg kan også sende spørsmål til PT hvis det er noe jeg lurer på. Programmene blir også ofte oppdatert, slik at jeg ikke går lei.

Man kan også få hjelp til kosthold om man trenger det. Anbefales!»

– Marion Ravn

Robin Amundsen

«Jeg synes det er en drøm å få lagt opp treningen og stoler fullt og helt på Simen. Det at han kan konferere med de andre utholdenhetstrenerne er også godt å vite. Det er enkelt å kommunisere i chatten, og vi har i det siste nesten hatt daglig kontakt. Ikke bare kan jeg spørre om trening, men skader, skotøy, teknikker, kosthold, målsettinger og masse annet nyttig.

Vi har satt nye mål iløpet av perioden og fremgangen har vært formidabel! At jeg skulle løpe sentrumsløpet på 34.17 hadde jeg aldri satt penger på. Vel investerte penger så langt og ser frem til mer fremgang og 4 gode måneder, forhåpentligvis skadefri og med gode plasseringer i toughest!»

Karin Winnem

«Motivasjonen jeg har nå er noe jeg aldri har opplevd med trening før. Gleden i styrketrening hadde jeg aldri trodd jeg skulle føle. Disse to tingene har kommet fordi jeg føler jeg får til styrketreningen, både når det gjelder teknikk og det å løfte tyngre og tyngre. Jeg ser jo hver uke at jeg får til mer enn jeg gjorde forrige uke.

Gleden og motivasjonen har hatt alt å si for å oppnå målene mine, og bare det at jeg VIL oppnå målene mine er utrolig. Det hadde jeg aldri fått til med mindre jeg hadde en coach som lærte meg riktig teknikk, motiverte meg og utfordret meg til å utfordre meg selv.»

Trine Kvalheim

«Som evig skeptiker hadde jeg i utgangspunktet lite tro på resultater fra coaching over nettet. Men jeg hadde stått på stede hvil når det kommer til styrke og form lenge, og trengte inspirasjon. Webcoaching har overskredet mine forventninger til gangs. Varierte programmer, som blir endret jevnt å trutt når kroppen trenger variasjon, veiledning og rådføring når som helst på døgnet og ikke minst gode holdninger som smitter. Jeg har lært at styrke og funksjonalitet er viktigst, og at estetikken blir en herlig bonus. Jeg har forstått at fokuset må ligge på å gjøre øvelsene rett og å få godt kontakt med musklene, mer enn at jeg renner av svette. Og det har gitt resultater! Kunne ikke vært mer fornøyd!»

Ann Bodil Kosberg

”Med et treningsprogram som er tilrettelagt for meg, enkel og oversiktlig nettside og ikke minst en coach som var tilstede når jeg hadde spørsmål og når jeg trengte litt støtte og motivasjon, var det enkelt og komme i gang med styrketreningen. Med 2 småbarn, jobb og en rygg og skulder som ikke ville samarbeidet, så var spesielt tilrettelagt trening det som skulle til i noen perioder, noe som ikke var noe problem.”

Ingvild Lien

«Ein skulle kanskje tru at det å ha ein personleg trenar på nett ikkje ville gi optimale resultat. Etter å ha prøvd webcoaching, vil eg sei at dette er heilt feil. Webcoaching som nettside er svært enkel og oversiktleg. Ein får videodemonstrasjon av alle øvelsane, og det er enkelt å loggføre treningane og andre personlege data.

Vidare vert treninga mi kvalitetssikra gjennom at eg sender inn video, og får veiledning på teknikk og kva eg må jobbe med vidare. Eg kan på det aller sterkaste anbefale webcoaching og Sigvar som coach. Eg gler meg til fortsettelsen, der nye mål skal nåast.»

Kristina Larsen

«Jeg har bruk webcoaching i nesten ett år opp mot fysisk avgangseksamen ved politihøgskolen. Coach Ole-Kristen har stått på fra dag én og frem til eksamensdagen. Målene mine var å gå opp i vekt, øke i benkpress og få bedre kondisjon. Alle målene ble nådd med god margin! Ole-Kristen var superpositiv og genuint interessert i at jeg skulle gjøre mitt beste og bli best.

Webcoaching.no er en enkel og oversiktelig side å benytte seg av, alle øvelsene jeg tok hadde instruksjonsvideoer og det var lett å chatte om jeg lurte på noe.»

Solveig Thoresen

”Etter at jeg  startet samarbeidet med Martin, har jeg virkelig skjønt hvor utrolig viktig trening satt i system er om jeg skal få en optimal fremgang. Jeg trener faktisk mindre, men hardere når jeg først trener nå enn før, og har aldri prestert så bra på trening.”

– Solveig Thoresen

Catrine Collins

”Jeg har lenge trent styrke og trent mye. Progresjonen har vært bra, men ikke så bra som jeg ønsker. Etter jeg startet med webcoaching og fått et tilpasset styrkeprogram føler jeg nå at jeg har blitt enda sterkere. Dette gjelder både fysisk, men også mentalt.

Jeg har aldri pushet meg så bra som jeg har gjort de 8 ukene jeg har fått oppfølging av Webcoaching.no så langt. Å bli pushet ekstra, ha en som backer deg opp og som ser deg og dine behov har vært alfa omega for meg til å bli enda bedre! Det føles som om han står ved siden av meg siden jeg har opplegget og tilgang på chat med han fra mobilen når jeg er på trening.”