Om Webcoaching

Tett oppfølging av profesjonelle fagpersoner er hva webcoaching handler om. Vår jobb er å gi individualiserte og effektive råd og vurdere hvilke tiltak som vil gi DEG best resultater

Webcoaching består av et lite knippe trenere med trenings-, ernærings- og terapeututdanning. Samtlige av våre trenere har minimum 3 års utdanning, og i snitt 7 års erfaring. Blant trenerne finner du anerkjente utøvere innen sine respektive sporter, foredragsholdere, forfattere og treningseksperter. Siden oppstarten av Webcoaching for 5 år siden, har vi hjulpet tusenvis av mennesker med:

  • Vektnedgang
  • Muskelvekst
  • Økning i styrke
  • Føle seg bedre i egen kropp
  • Økt prestasjon på idrettsarenaen
  • Mestre kompliserte egenvektsøvelser

Hva kan vi tilby?

Webcoaching tilbyr ulike trenings-og kostholdsprodukter i ulike prisklasser. Ønsker du bare et effektivt program? Da har vi meget gode treningsprogrammer uten oppfølging, men med gode tilpasningsmuligheter, til en lav pris – slik som «Gjennomtrent» og «Powerbuilding». Ønsker du personlig oppfølging og skreddersydd trening og kosthold, kan du få hjelp av våre trenere til å skreddersy et program for deg. Vi forventer at kundene våre har høye krav og forventninger til oss – og vi har også noen krav til våre kunder. Les mer om dette her.

Noen av landets beste coacher jobber i Webcoaching – og siden vi jobber som team, får du tilgang på all vår spisskompetanse, uansett hvilken trener du velger å jobbe med. Vi skreddersyr opplegget slik at det passer for deg!

Hvordan ble Webcoaching til?

Som en gjeng erfarne personlige trenere, snakket vi ofte om hvor ineffektive mange av systemene vi brukte var. Både vi og kundene hadde utallige kopier av ymse regneark med programmer, lite sporbar og personvernvennlig kommunikasjon på facebook, svette og krøllete printer i treningsbagen. Vi tenkte at dette måtte det da være mulig å gjøre noe med! Og slik ble Webcoaching født. Lurer du på noe? Send oss en mail til info@webcoaching.no

Vi ser frem til å høre fra deg!

Les om våre produkter her >