LØPEGLEDE

Våren og forsommeren er i luften. Er du klar for å legge tankene igjen hjemme, komme deg ut å kjenne vinden i håret mens du løper deg i form? Bli med på å ta løpetreningen til nye høyder, og jobb for en kondisjon, utholdenhet og sammensetning av økter som gir deg motivasjon og løpeglede!

INFORMASJON OM PROGRAMMET

Løpeglede er et løpeprogram bestående av tre forskjellige 12-ukers planer avhengig av hvilket nivå du er på og hvor mye du vil trene.

Alle tre planene tar deg gjennom en test til å begynne med, en nøye planlagt progresjon og en test som avslutning hvor du kan måle din fremgang. Programmet inneholder egne kapitler om makspulstesting, intensitetsstyring, skadeforebyggende trening for løpere, styrketrening for løpere, en treningsdagbok for logging av treningen din, og alt annet du trenger for å få den fremgangen du ønsker med løpetreningen din!
Løpeglede 1 er fint for deg som har som mål å kunne løpe 5 eller 10km sammenhengende uten at tiden er så viktig. Løpeglede 2 er en fin progresjon mot 10km, mens løpeglede 3 passer godt for de som vil forbedre tiden sin på 10km til halvmaraton. 
I en lukket facebookgruppe kan du stille spørsmål, dele videoer og få feedback på ting du måtte lure på.

 

HVEM HAR LAGET PROGRAMMET?

Simen Aaslund

 Dette programmet er laget av idrettsfysiolog, tidligere triatlon-utøver og crossfit-utøver Simen Aaslund. Simen har jobbet på Idrettsfysiologisk testlaboratorium for Olympiatoppen og er webcoaching’s kondisjons- og utholdenhetsspesialist. Simen er svæt dyktig innen løping, og du kan være trygg på at programmet er velfundert i god både praktisk og teoretisk kunnskap

HVA ER INKLUDERT I PROGRAMMET?

• 3 x 12- ukers treningsplan (fase 1, 2, 3)
• Treningsdagbok
• Pulskalkulatorer, inkl pulssonekalkulator
• Informasjon om intensitetsstyring og progresjon
• Skadeforebyggende trening
• En lukket facebook-gruppe hvor du kan stille spørsmål og hente inspirasjon

BESTILL LØPEGLEDE HER!

  

Programmet sendes ut til e-posten du bestiller med innen et døgn etter bestilling. Lurer du på noe før du setter i gang med #løpeglede?
Send oss en mail på info@webcoaching.no

Bestill «LØPEGLEDE» for 899 ,- nå!

Ingen bindingstid, tilgang i 6 måneder!