Sterk, sterkere, RÅSTERK!
Programmet for deg som vil jobbe målrettet mot å bli så sterk du kan bli. Vi hjelper deg med å øke effekten av tiden du legger ned i trening

BESTILL «RÅSTERK» HER!

Hvem har laget programmet? 
Martin Norum, Benjamin Christensen, Simen Aaslund og Lotte Oxholm

 Dette programmet er laget i et samarbeid mellom PT og forfattere Martin Norum, Benjamin Christensen og PT og idrettslærer Lotte Oxholm. Programmet lar deg velge mellom 3 og 5 styrketreningsdager per uke. Programmet består av TRE faser, «mengdefasen»,»intensitetsfasen» og «peakingfasen» som alle har hver sin funksjon på veien mot nye rekorder. Her trener du målrettet, systematisk og gjennomtenkt mot å bli sterkere i hele kroppen med hovedvekt på baseøvelsene knebøy, markløft og benkpress. I en lukket facebookgruppe kan du stille spørsmål, dele videoer og få feedback på ting du måtte lure på. Vi har også spilt inn en helt ny videoguide om hver av baseøvelsene på ca. 10 min pr stk. Du får også med en egen guide for hvordan du bør lade opp for testing, både med hensyn til mat, søvn, oppvarming m.m. Vår loggføringsfunksjonalitet har nylig fått forbedret brukervennlighet via telefon og vi anbefaler at du loggfører alle økter mens du er på trening.

NB: RÅSTERK er åpent for alle, og du må ikke ha trent noen av våre tidligere programmer før du starter. Om du imidlertid har vært gjennom noen av våre andre programmer tidligere, vil dette fungere som en fin overgang mot enda mer målrettet trening mot å bli enda sterkere!

BESTILL «RÅSTERK» HER!


LURER DU PÅ NOE? HER ER NOEN VANLIGE SPØRSMÅL

 Les gjerne igjennom disse spørsmålene og respektive svar før du tar kontakt med webcoaching for å få hjelp. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her kan du nå oss på info@webcoaching.no

Hvilke forventninger kan jeg ha til resultatene programmet gir?
«Råsterk» vil øke styrken din, og bygge muskler på områder som gir en sterk og trent fysikk. For en nybegynner kan god innsats på trening, et tilstrekkelig energiinntak og søvn gi mellom 2 og 4 kg økning i muskelmasse på 12 uker. Vanlig økning i baseøvelsene er mellom 10 og 20 kg. Programmet kan imidlertid vare opp mot 20-24 uker om progresjonen går sakte, men sikkert fremover. Du kan da forvente å bli enda en god del sterkere enn dette. Er du allerede erfaren med styrketrening, vil økningene gradvis bli mindre jo mer avansert du er, og man kan derfor ikke forvente like gode resultater om man er veldig godt trent. Her har vi imidlertid brukt alle de riktige prinsippene for å målrette arbeid mot svake posisjoner og brukt noen «avanserte» metoder som er vist å gi god effekt for veltrente. Du kan med andre ord se frem til mye tung og effektiv trening!

Hvilken treningserfaring bør jeg ha før jeg starter på programmet?
Du bør ha trent baseøvelser (knebøy, markløft, benkpress) regelmessig i minst 6 måneder før du starter på dette programmet.

Hva slags utstyr bør jeg ha tilgang til?
Du bør ha tilgang til å kunne trene knebøy, markløft og benkpress. Har gymmet ditt mulighet til dette har du antakelig alt utstyret du trenger.

Hva hvis jeg er usikker på teknikk?
I dette programmet har vi en videoguide med anbefalt teknikk som ligger integrert i treningsprogrammet.

Hvor ofte må jeg trene?
Programmet er lagt opp til å trenes 3-5 ganger i uken alt ettersom hvor ofte du ønsker å trene. Treningsvolumet reguleres etter hvor ofte du vil trene (mer arbeid per trening ved færre økter, og motsatt).

Hvilke progresjonsprinsipper bruker dere?
Dette programmet baserer seg på et større spekter av treningsmetoder og progresjonsprinsipper enn de fleste andre programmer vi lager. Dette med bakgrunn i at programmet er mer målrettet mot maksstyrke. Å bli sterk er en ferdighet, og avhengig av fasen i programmet legger vi vekt på ulike ferdigheter.

Kan jeg trene hjemme?
Programmet er laget for å trenes på treningssenter, så dette programmet egner seg ikke for hjemmetrening

Hva hvis jeg trenger hjelp til å forstå programmet?
Det blir gitt forklaringer til hvordan programmet skal gjennomføres i treningsprogrammet. Dise bør leses nøye. Om du lurer på noe som ikke er beskrevet i forklaringen kan du sende mail til info@webcoaching.no.

Hva gjør jeg etter å ha fullført programmet?
Programmet kan fortsette så lenge du har fremgang i hovedøvelsene, og trenger ikke stoppe ved oppgitt ukeantall. Du har tilgang til programmet i 6 måneder. Om du stagnerer kan du få individuelt tilpassede program på www.webcoaching.no. Da vil vi legge opp til å øke fremgangen ved å involvere normal styrkerening og utholdenhetstrening på treningssenter og/eller utendørs alt etter hva som er målet ditt.

Bestill treningsprogrammet «Råsterk» for 899 ,- nå!
Ingen bindingstid, tilgang i 6 måneder!