SUPERTRENT

Bli med på å ta treningen til nye høyder, og jobb for en allsidig og supertrent kropp som gir deg mestring, treningsglede og økt kapasitet innenfor all slags trening. Med programkonseptet SUPERTRENT vil du trene styrketrening, kondisjonstrening lagt opp på en effektiv og motiverende måte som utfordrer deg. Konseptet er laget for at du skal nå nye høyder og bli allsidig, atletisk.. ja, supertrent!

 

INFORMASJON OM PROGRAMMET

Programmet inneholder 5 treningsdager; 3 styrkerelaterte og 2 kondisjonsrelaterte, men du velger selv det antallet økter du vil gjennomføre per uke. Har du ikke tid til 5 treningsdager per uke, kan du trene 2-3 styrkeøkter og én av kondisjonsøktene. Styrkedagene er lagt opp med tunge baseløft og avsluttes med valgfrie MetCon («Metabolic Conditioning»)-økter som er kreative kondisjonsoppsett med styrkerelaterte øvelser. Disse gir deg ekstra treningsvolum på ulike muskelgrupper, får opp pulsen og gir deg godfølelsen. Alle øvelser og MetCon-økter er godt illustrert med videoer. Et gjennomtenkt system for progresjon over tid (belastningsmetoder og strategier) er også en del av flere momenter som gjennomgås i programforklaringen. De rene kondisjonsøktene består av både klassisk effektiv kondisjonstrening basert på etablerte treningsprinsipper, i tillegg til en kul økt med bruk av ulike kondisjonsapparat i kombinasjon. Treningsmengdene som kan gjennomføres i hver av øktene er skalert etter ditt nivå. I en lukket facebookgruppe kan du stille spørsmål, dele videoer og få feedback på ting du måtte lure på.

NB: SUPERTRENT er åpent for alle, og har gode skaleringsmuligheter. Det er imidlertid viktig at du har en grunnleggende forståelse og teknikk i baseøvelser som knebøy, markløft og skulderpress. Med i konseptet følger også videoguider for nettopp dette, slik at du kan få tekniske tips.

 

HVEM HAR LAGET PROGRAMMET?

Lotte Oxholm og Martin Norum

 Dette programmet er laget i samarbeid mellom PT og idrettslærer Lotte Oxholm og PT, master i ernæring og forfatter Martin Norum. Å kombinere trening mot økt styrke og kondisjon er ikke bare helsemessig gunstig, men gir også en god følelse av å være allsidig, atletisk og godt trent. Det er imidlertid lurt med en gjennomtenkt plan for at styrke og kondisjon skal trenes mest mulig effektiv i samme program. Den faglige kompetansen i team webcoaching er sterk både på styrke og kondisjon/utholdenhet, og i fellesskap har vi laget et program som er mest mulig effektivt mot målet om en rå allsidighet og god fysisk form – samtidig som det skal være gøy å gjennomføre!

BESTILL SUPERTRENT HER!

 

HVA ER INKLUDERT I PROGRAMMET?

• Detaljert videoguide om teknikk i markløft, knebøy og benkpress
• Kostholdstips og triks
• Oppskriftshefte med masse sunne og gode matretter
• Videoguide og forklaring til alle øvelser
• En detaljert programforkaring som forklarer hvordan du skal gjennomføre programmet
• Din egen profil på Webcoaching.no hvor du kan føre treningsdagbok
• En lukket facebook-gruppe hvor du kan stille spørsmål og hente inspirasjon

Lurer du på noe før du setter i gang med #supertrent?
Send Lotte en mail på lotte@webcoaching.no

Bestill «SuperTrent» for 899 ,- nå!

Ingen bindingstid, tilgang i 6 måneder!