CROSSTRAINING

Klar for å ta treningen til neste nivå?
Vil du bli lære deg olympisk vektløfting og turnøvelser, og samtidig trene styrke og utholdenhet? Da er dette programmet perfekt for deg. Programmet inneholder både vektløftingsøvelsene rykk og støt, samt handstand push-ups og muscle-ups. Alle øvelsene er lagt opp med en fornuftig progresjon sånn at det vil passe for deg uansett om du er helt nybegynner eller om du har mye treningserfaring. I tillegg kommer alle øvelsene med en videoguide som både viser og forklarer deg hvordan du skal gjøre øvelsene riktig.

Programmet er delt inn i 3 ulike nivå. På nivå 1 finner du de enkleste variantene av øvelsene som vil passe for deg som er nybegynner. På nivå 2 finner du litt mer utfordrende varianter som passer for deg som har trent en stund eller er veldig sterk fra før av. På nivå 3 finner du avanserte turnøvelser som f.eks. muscle-ups og de olympiske løftene rykk og støt. Uansett hvilket utgangspunkt du har eller nivå du er på vil dette programmet hjelpe deg på veien til mestre disse øvelsene!

3 nivå og 3 forskjellige program i ett. Velg det som passer for ditt utgangspunkt!BESTILL CROSSTRAINING HER!

Hvem har laget «CrossTraining»? 
Simen Aaslund og Synne Krokstad

 Dette programmet er laget i et samarbeid mellom idrettsfysiolog Simen Aaslund og CrossFit-utøver Synne Krokstad. Målet har vært å lage et program som passer for deg som vil trene litt mer allsidig enn bare tradisjonell styrketrening. Vi håper og tror vi har funnet en fin kombinasjon av styrke, utholdenhet og morsomme og mer utfordrende øvelser fra vektløfting og turn. Samtidig har vi prøvd å lage en fornuftig progresjon slik at programmet skal passe for alle nivåer uansett om du ikke har noe treningserfaring fra før av, eller om du har drevet med disse øvelsene før.

Hva er inkludert i programmet?

• 3 forskjellige program på 3 forskjellige nivå

• Videoguide og forklaring til alle øvelser

• 18 varierte utholdenhetsøkter med videoguide

• Et infoskriv som forklarer hvordan du skal gjennomføre programmet

• Din egen profil på Webcoaching.no hvor du kan føre treningsdagbok

• Kostholdstips og triks

• En lukket facebook-gruppe hvor du kan stille spørsmål og hente inspirasjon

Bestill treningsprogrammet «CrossTraining» for 899 ,- nå!
Ingen bindingstid, tilgang i 6 måneder!