Lotte’s favoritter!

Dette er treningsprogrammet for deg som vil trene morsomme, tidseffektive og gode økter med lite utstyr og morsomme utfordringer. Her får du mange gode økter fra Lotte’s favoritter med både dumbbell og kettlebell! Effektiv og enkel trening som gir mestring, glede og fremgang! 

 

INFORMASJON OM PROGRAMMET

I dette programmet tar Lotte deg med på sine favorittøkter med bruk av en kettlebell og/eller hantel/dumbbell. Du får totalt to produkter: ett program for dumbbell og ett program for kettlebell! Du kan vente deg trening som inneholder kreative oppsett og metoder inspirert fra CrossFit-verden. De av dere som følger Lotte på sosiale medier vet at hun brenner for korte og effektive økter som byr på høy puls og samtidig setter krav til bruk av muskelstyrke. Dette programmet inneholder enkle og effektive økter som passer til alle uansett nivå og treningserfaring. Noen økter er lagt opp som høyintensiv trening hvor kondisjon står i hovedfokus, mens andre økter er mer styrkebaserte der styrke og muskelvekst er målet.  

Alt du trenger er en kettlebell og/eller hantel/dumbbell og du er klar for å bli med på Lotte’s favoritter. Treningen kan gjennomføres når du vil og hvor du vil!  Du får en egen side inne på nettportalen webcoaching.no hvor alle øktene ligger systematisk og enkelt samlet. Alle øktene inneholder en god beskrivelse av hver øvelse med både tekst og video og gir deg all nødvendig info som trengs før du gir gass med treningen! Håper du vil være med på laget! Her har du muligheten til å gjøre treningen mer tilgjengelig, trygg, kjapp og effektiv for deg selv :)

 

HVEM HAR LAGET PROGRAMMET?

Lotte Oxholm

 Lotte Oxholm er coach og medeier i webcoaching.no, utdannet ved Norges idrettshøgskole med bachelorgrad i kroppsøving og idrettsfag, veiledningspedagog og personlig trener. Lotte har en inspirerende og stor treningsprofil på Instagram hvor hun viser sin interesse og lidenskap for trening, og er opptatt av å formidle evidensbasert kunnskap ut til folket. Hun trener til daglig Crossfit, en svært allsidig treningsform som gjør deg både sterk, utholden og atletisk – midt i blinken for det hun selv brenner for.  Det å få motivere og inspirere andre til en livslang bevegelsesglede gjennom allsidig trening som gir mestring, glede og fremgang, står hennes hjerte nærmest. Etter mange års erfaring som idrettslærer og personlig trener har hun opparbeidet seg en god faglig kompetanse innenfor trening.  Lotte er en real energibunt og leverer alltid treningstimer med høy faglig kvalitet kombinert med mestring og glede! Nå ønsker hun å dele sine topp 12 favoritt-økter med deg!  

BESTILL LOTTE’S FAVORITTER HER!

I dette produktet får du tilgang til 

Hele 12 økter på 30-40 min; 6 med bruk av en kettlebell og 6 med bruk av en hantel/dumbbell.
• Øvelsesguide av samtlige øvelser med gode beskrivelser i tekst og videoillustrasjon 
Din egen profil på webcoaching.no hvor du kan føre treningsdagbok 
• En detaljert programforkaring som forklarer hvordan du skal gjennomføre programmet

Lurer du på noe før du setter i gang med #lottesfavoritter?
Send Lotte en mail på lotte@webcoaching.no

[/fusion_text]
Bestill «Lotte’s favoritter» for 349 ,- nå!

Ingen bindingstid, tilgang i 12 måneder!